Wednesday, July 20, 2011

Post kat makmal sekolah :p

(rasa-rasa illegal tak?)

Assalamualaikum & holaaa...
Time post ni, tengah kat makmal sekolah, tapi tak illegal.. Sebab cikgu Puteri Islam suruh buat blog, padahal aku & siti dah ada blog.. LOL (tiru ayat mirah jap)



 
Weikk :P motif? saja buat sakit hati.. 
......
...

Okay, korang boring kan? pergi kat link ni eh,
 http://panitiapismkp8-1.blogspot.com

Sebab cikgu sebenarnya suruh bukak link blog ni.. Tapi aku buka sekejap je, buka blog je yang lebih-lebih.. Siap edit-edit blog lagi.. Dah tambah reply to comment dah, hehe ^^  (tu pun nak beritau)

okay, mirah nak guna plak, meraung-raung dia.. Ish3.. sesiapa yang stapler? (gurau jelah mirah..)

:D Nak try blockquote baru.. ngeh ngeh XP

4 comments:

  1. haha..sambil mandi minum air..erghh.....hehehe ^^

    ReplyDelete
  2. @teciq hehe, tula psl, ambik kesemptn dlm kesempitn..

    ReplyDelete
  3. Haha...sama lah ngan Pikachu...Cikgu kelab Ict suruh buat blog...tapi mmg dah ada...so,Pikachu edit la blog jap...ngee~~ sep sep.... Oh yer...apa yg akak blurr kat entri 10 things that i hate tuh???

    ReplyDelete
  4. @Pi Kachuu Pika sepp2* owhh, yg akk blurr tu, xde apala.. :) sje buat2 blurr.. muahaha XP

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)