Friday, July 22, 2011

It's Friday !

Assalamualaikum & hai readers sekalian..



lalala, saja nak tunjuk gambar-gambar menggoda. For your information, I'm die-hard fan of chocolate.

 I heart chocolate <3

Alhamdullilah, Alhamdulilah, Alhamdulilah..

Semua orang suka hari Jumaat, termasuklah aku.
Penghulu Segala Hari.
Permulaan Hari Cuti.

Aku bersyukur tak terhingga.. Alhamdullilah..

Aku still sempat post sebab Allah still beri kesempatan untuk aku hidup.
Aku dah beli buku Twitter BM baru.
Aku dah jumpa buku English aku.
Aku okay, okay je kawan dengan semua orang.

Alhamdulilah.. Alhamdulilah.. Alhamdulilah..

Ohh ye, kan cikgu Natasya last day hari ni, so, budak-budak kat kelas ajak main bowling and blaa..bla..blaa.. kat Alamanda.. Aku memang tak lah.. Tak minat jalan-jalan dengan kawan, lebih suka shopping dengan keluarga. Takdelah duit pokai camtu je. Lagipun nak jalan-jalan kat blog orang a.k.a BLOGWALKING!


Aku rasa aku banyak lalai. Asyik lekat dengan blog je. Bila aku nak belajar ni?


P/s : tu je laa kut hari ni. Aku ada "Pertandingan Perang Kuali" kat bawah ni.. Sebagai anak dara mithali (weikk) aku kenalah tolong en XP


P/s/s: Esok aku ada larian 10 000 langkah.. rasanya 1 langkah pun dah berat.. muahaha

P/s/s/s: Prob betul kalau ada mouse yang memang dah disabled right-click, padahal mouse rosak. 


8 comments:

  1. banyak betul p/s...hehe..

    larian 10 000 langkah? haha..seksa2 :D

    ReplyDelete
  2. @..cik gugu.. tula psl, byk sgt nk ckp,.. XD

    ReplyDelete
  3. @Aisyah Aina err, silap la plak, sbenarnya jln pun bole.. nk lari pun bole.. klu rjin lgi, kirela ckup x 10 000 lngkh.. XD

    ReplyDelete
  4. esok ada larian 10 000 langkah ?? haiya . tercabut kaki kang . :D

    ReplyDelete
  5. @Meya Lolipop ♥ awk kn adaa.. awk urutla sye nnt :p

    ReplyDelete
  6. hehe..dik blaja dulu dik baru BW..
    keke ~

    amboi p/s tue byk sgt..yg last tue ape kata kalau buang je mouse tue..ganti baru..haha ~

    ReplyDelete
  7. @echaRierie blaja dulu? ok bos! *tabik. buang? gnti bru? akk crikkn n belikn bole x? maklumla sye ni kn x kye sgt.. haha

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)