Friday, July 29, 2011

#Facty Friday

Assalamualaikum, hey, how's going guys,
Hari ni hari pertama, buat #Facty ni,  semalam perasmian. Hari ni kenyataan! haha XP



"Kadang-kadang, aku lupa apa yang aku komen kat shoutbox orang :P"


Hakhak, aku pun /takpastisangat/ nape aku cepat sangat lupa. Muda-muda cepat lupa. Apakah??? Aku rasa ingatan aku ni jenis short-term je kut. Kena makan kismis bebanyak ni XD ada sesiapa yang nak tolong supply?


p/s : Lately, aku busy gilak. Dengan folionya, homeworknya, appoinmentnya, blend semua boleh buat aku pengsan~ ohh ye, tetibe aku teringin nak buat stuff T (tumblr).

Countdown puasa : Untuk impak yang lebih maksima, saya mencadangkan anda jenguk calendar sendirik! Takkan takde kut? Kalau takde, check google boleh maa.. 

6 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)