Friday, July 1, 2011

Me In Ten Years

Assalamualaikum & aluu~

Anta(awak untuk lelaki), anti(awak untuk perempuan), unta(nama haiwan kut) sihat semuanya? hahaha XD Ana(saya) di sini sihat sihat walafiat bukan wafat eh..

Bestkan hari ni, dahlah hari ni hari Jumaat, penghulu segala hari. 1st day of July pulak tu.. Alhamdulillah.. :]

Petang tadi pergi ambik report card. Yeahh, dapat nombor top 10.. oklah jugak... :> bangga arr tu? :p hehehehe, alhamdulillah... Ohh ye kembali kepada tajuk sebenar.

Pagi tadi miss fikir tak belajar, rupanya belajar jugak.. Alahai, cikgu tak busy ke? okay, okay, memang ada PMP. Tadi time English, cikgu BI suruh buat mind map tentang "Me In Ten Years" dalam masa 10 minit. Mana sempat doh.. So, semua yang miss buat tu hentam kromo je lah... so, bawah ni is the real one :) <-- ni kalau buat essay BI ni, confirm fail.. hahahaXD
ME IN TEN YEARS

- I want to be a ophthalmologist doctor
- I want to buy bungalow for my parents (if I was rich enough)
- I want to finish my study in medical course
- I want to work at famous hospital
- I want to memorized surah-surah in Al-Quran
- I want to buy my own car
(hybrid car Toyota or maybe other than that)
- I want to have my own laptop, so, I can update and upgrade my blog regularly
- I want to have a camera although I rarely use camera

Tu jelah kut.. Terima kasih kepada Google atas bantuan google translatenya.. hahaha, kantoi! BI pun miss B. Camnilah gayanya.. -.-"

Dalam kelas tadi cikgu suruh buat 5 je, tapi nape sekarang miss lebih-lebih ni? Apa pasal dalam kelas tadi miss tak terfikir nak tulis semua kat atas ni? hahaha XD Lu Pikirlah Sendiri :P

Alamakk! Esok ada Larian 1 Murid 1 Sukanlah.. tengoklah esok, miss pergi ke tak.. Ohh ye, hari Isnin cutilah weyh.. AWESOME!!! ni yang best ni.. homework ada 2 je. Wow! ni yang bertambah best (akunakbuat, akunakbuat, tapi tak buat-buat.. bak kata Rai, "Aku lempang kang" hahahaha X)

Sorry eh, post ni takde gambar.. ni pun bukan guna komputer. habis tu guna apa? Guna jari pun boleh.. (aku tahu, tak ikut kehendak soalan)

8 comments:

  1. esok akak tak pergi pon larian tu...malas...haha..tapi sekolah akak tak cuti pon hari isnin...mana boleh macam ni :P

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat top 10!!heheehe..=D
    nie yang suka nie..=)
    insyaAllah boleh dpat yang sepuluh tu jgak..=)

    ReplyDelete
  3. @aisyah aina x prgi? sme lah... hahaha XD cuti x dpt? aikk? igtkan smua sklh dpt..

    ReplyDelete
  4. @nawal ifon? hehehe, lebih kurang camtula..

    ReplyDelete
  5. @raihana hahaha, tengs.. hrp awak pun dpt markah hebak hebak jugak.. :D

    ReplyDelete
  6. @siti mashitah okey, tengs.. akak jgk.. :D

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)