Tuesday, July 5, 2011

#Freebies 1

Assalamualaikum & ello ello everybodehh,

Fuhh, fenat.. fenat lari untuk sukantara tadi.. Nasib baik hari ni miss takde homework.. fuhh.. fuhh.. Disebabkan hari ni miss agak baik sebab tengok dah ada 100+ follower, teringin laa jugak nak bagi hadiah.. sebagai ucapan terima kaseh.. Jangan anggap ni rasuah pulak.. betul, serius ni hadiah.. :3

Apa hadiahnya? Eleh, tak sabar le tu.. 

Tekan double-click okeyh.. Sorrylah button follow je.. 
Tak reti nak guna? Tengok tuto di sini ;3
Buat sendiri tau, tu yang buruk sikit tu.. err, sori kalau gambar ni cam tak senonoh sikit XP

Nak freebies lagi? Apa tak dengarlah?!
Okey, okey.. kalau nak lagi tunggu sampai miss ada mood baik cam hari ni tau.. :D

Itu sahaja untuk hari ni.. nak blogwalking! yeah~

-Miss Xyz-
Kudaku lari, gagah berani!

9 comments:

  1. tadi kat sekolah pon ada sukantara tapi akak tak datang....hehe....

    comel la :D

    ReplyDelete
  2. @aisyah aina, eh, smelah.. sepp* ntah2 kita sme sklh.. hahaha XP

    ReplyDelete
  3. ahhaha XD

    comel jee dia sorang nie ;)

    akak pnya bila nak siap ? hee ~

    ReplyDelete
  4. akak pun nk jgk ke? bole.. tp buruk skit la.. tgkla klu free.. heheheh~

    ReplyDelete
  5. akak pun nk jgk ke? bole.. tp buruk skit la.. tgkla klu free.. heheheh~

    ReplyDelete
  6. comel? hahaha, xde le comel sgt.. tp comel laa gak.. kehkehkehkeh ;)

    ReplyDelete
  7. erk kenapa guna gambar tu? hahaha XP

    ReplyDelete
  8. @.m y z. hahaha XP sorry x senonoh skit..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)