Thursday, July 21, 2011

2 in one?

Assalamualaikum & ello ello~


 <-- takde apa pun sebenarnya -.-"



Lega, seleganya.. 
Projek sains 3D serba hebat dah habis.. Rasa lega sangat, fuhh.. Siap jugak projek sains tuh.. Rasanya prentation okey,okey je even Aida & Sab pergi DeCare tuh.. So, jadi aku dengan 2 orang budak laki tu takyah nyatakan pun takpe jelah yang present.. Sabo je laa~


Habis je peresentation,
cikgu memang pandai timming, buat terkezut.. cikgu cakap jangan main-main semua tu.. nasihat, nasihat.. Pastu cikgu kata "Hari ni last saya masuk kelas ni." Nak tersentap aku.. sentap mak nak.. Time tu nampak cikgu macam terharu & sedih (sebab mata nampak berair kut). Rupa-rupanya cikgu kata "Takdelah, mana ada, cikgu sema-sema je" -.-" cikgu Natasya kena sambung belajar, dia cuma guru ganti je, tapi dia SUPERB kreatif.. Dia? ermm, tak.. BELIAU. Bertuah punya anak murid.. haha


Math, tolong jangan suruh aku cari 'X' kau lagi, terimalah kenyataan. 
(ayat ni memang aku akui, bukan aku je, KSH pun setuju. Apa tu KSH? Kementerian Suka Hati.)
Aku kan tak datang hari Selasa, cikgu dah masuk tajuk baru.. Muka blurr, blurr je.. Dahlah time tu tengah hujan, angin sempoi je suruh aku tidur, ke Syaitan? arghh, lantaklah.. nasib baik aku sempat catch up tu pun Atirah yang tolong tangkapkan.. (?)


Homework? Ada~ >.<


Countdown puasa : 10 days ahead! *kalau salah beritau, aku tak terer sangat Math ni

WARNING! Siapa yang rasa ada hutang puasa tu, jangan buat-buat lupa, buat-buat tak tahu, buat-buat tak reti ye. Cuma nak ingatkan je.

(perasan tak semalam aku tak buat countdown sebab aku baru perasan.. Lalala~)



Yang baik hati   




JAP!
Sempena spontaneus Thursday, nak buat lah jugak
THANKS FOR EVERYTHING >.< CIKGU! HARAP DAPAT JUMPA LAGI!~
InsyaAllah, kita yang merancang, Allah yang menentukan ;)

Siapa ada ice-cream? Jom buat exchange! Ambik yang ni, tukar dengan ice-cream betul, barulah sistem barter -.-"


12 comments:

  1. hani xhabes lagi ganti puasa..skrg tgh cuti..isnin ni smbung balik ganti..xsabar nak puasa ramadhan =)

    ReplyDelete
  2. @CikHaniBhulat bgus2 lebih cpt lebih bgus,, yup, me too, me three, x sbr rsenye nk puasa..

    ReplyDelete
  3. jom tukar eskrem! hehe..tp dlm mmpi jela eh..hehe ^^V

    ReplyDelete
  4. @teciq pulok? haha, boleh laa.. mehla tukar eskrem.. muahaha

    ReplyDelete
  5. owh..guru ganti..
    doakan je la die ea..hehe

    btw, mn leh tukar ice cream btl..x adil..nt tukar pic aiskrim yg bsr je la..haha ~

    ReplyDelete
  6. nanti bulan puasa jangan la tunjuk eskem tu lagi ye..hikhik :)

    ReplyDelete
  7. @echaRierie doakan dia? okay.. alaa,, mne bole.. haha XP

    ReplyDelete
  8. @Aisyah Aina mne ade, pejam celik, pejam celik dh puasa.. btul x? ye betul;.. haha XP

    ReplyDelete
  9. @Mrs.Yie jgn risau.. sye bubuh GIANT gmbr besar eskrem.. yela, yela.. time puasa xkn nk bubuh kutt..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)