Tuesday, July 26, 2011

not to be read.

This post is not to be read, but to take action. <-- pebenda aku cakap ni?

Assalamualaikum & ello,

Today, agak boring. boring~
Post pun boring. boring~
Blog pun boring. boring~
Jadi bagi menghilangkan boring, aku nak mengedit blog kejap.
Nampak buruk je, jangan kutuk auu, buat derk je.

InsyaAllah, nanti cantik :P


oh, kepada sesiapa yang tinggalkan jejak kasih kat shoutmix, aku minta maaf, sangat-sangat sebab rasanya aku x dapat nak balas jejak for a while. keshian korang. tapi nak buat camne kann? >.<

Mood : Boring. Nak edit blog.

10 comments:

  1. @sarah mohd saleh ohh yg ni dh habis upgrade.. haha XP


    @nawal addina eleh, akk punye pun cntik gakk :P

    ReplyDelete
  2. cantiklah blog ni! :D
    comel, simple, ringan!

    ReplyDelete
  3. @salwaismail haha XP blog ni bole ditimbng ke? hah ;) thnks btw..


    @teha yehaa,, tupun after renovation

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)