Wednesday, July 13, 2011

#Wednesday Special

Assalamualaikum & hello semua,

2 hari tak update..
Takde modal nak update apa.. Layan okeyh?

When I was blogwalking, I found this video in anyone's blog which I can't remember which blog.. Fuhh, berhabus english habis.. ehehe, bajet je.. padahal english haprak! So, layan je video nih..

I"M NOT ONE OF JUSTIN BIEBER'S FAN..
Tapi aku tak pernah halang sesiapa pun nak minat dia

Cheese :D



yeah, video nih lawaklah.. Perempuan gemuk, erh, I mean berisi sikit tuh sebenarnya staff program ni je...  Dia volunteer nak berlakon.. so, jangan salah faham ye.. XP



P/s: Nasib baik perbarisan a.k.a kawat dah penuh dengan manusia, tak yah aku dipaksa lagi untuk join.. 

Don't forget to start your day with a smile & always smile :)

::Senyum tu kan sedekah::

7 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)