Sunday, July 3, 2011

Math Error

Assalamualaikum.. hey, buat apa tuh?

Teringin nak naiklah C:


Fuhh, finally online.. Dah siapkan homework Math dah.. Alhamdulillah..

Pagi tadi, sejuk & hujan bintik-bintik.. Rasa macam nak tidur balik. tapi, baru ingat...
Kalau tidur selepas Subuh, pintu rezeki tertutup
(if I got this wrong, tell me okay)
So, buat jelah the LAST homework yang miss ada iaitu MATH

First-first punyalah semangat kian membaralah konon..
Sekali.. COMPASSES TARAK! "Oh NOOO!" ni mesti kes tertinggal dalam locker ni... Ya Allah, camneleh lupa nih.. Nanyok ke hape? Then, miss soal siasatlah my abangs, "Ada tak compasses?"
Sebenarnya, kalau tak tanya pun miss dah tau, jawapanya tak lain tak bukan "TAKDE" -.-"

This thing is called compasses.. yeah, kerjanya kangkang untuk buat bulatan XD


Nasib baiklah, *resources miss adalah kedua terbesar dalam rumah, kedua selepas resources pertama terbesar di rumah milik Momah (Mama).*Fakta nih. Punggah sana, punggah sini.. Sekali jumpa 2! Wow! tak sangka resources aku banyak sekali! hahahahaXD yang sakit hatinya, lagi satu tu jumpa dalam pencil box je.. haishh.. buat penat je.. T.T

And then, cam biasalah sambung buat Math. Spoil mood aku. Banyak kali buat Math Error. Nasib baik dapat buat jugak-jugak.. Lega rasanya.. takde homework dah sekarang nih.. fuhhh~ *kesat peluh kat dahi

kisah mak cik bebel,
Miss Xyz

12 comments:

  1. @nawal, benci math? yeah, me too.. tp klu math yg senang2 x bencilah.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @sab, prgi buat skrg! *suara mak tiri dlm Kassim Selamat

    ReplyDelete
  3. haha.. math error, pebanyak error lagi ntah kt kalkulator tuh... hahaha.. pelan2 wat homework tuh oke... nati otak pon jadi error.. :)

    ReplyDelete
  4. hehe..rajinnya..bgs2..
    good for you !

    ReplyDelete
  5. @siti mashitah

    okay2, saya akan pelan2 yg boleh.. hahaha ;)

    ReplyDelete
  6. @echaRiercie

    rjin? xde mknenye rjin.. skit je nih.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  7. rindu nye nak kire kire time skolah ;D

    ReplyDelete
  8. da lame tak buat math pakai compasses tu..rindunye..huhu ^^

    ReplyDelete
  9. haha, trla wat kat rumah.,., beli buku latihan math f2... hhihihi revisionlah katakan..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)