Saturday, July 16, 2011

Hilangkan stress pagi-pagi ni.. (petang ke, malam ke, baca jelah)

Assalamualaikum & morning semua..
Eh, ada air liur laa kat mulut awak.. tu laa.. tu, kat tepi bibir, bawah sikit.. tengok cerminlah senang..

My mom dah balik Singapore & bawa balik kit kat dengan benda-benda lain..
Tapi sempat melantak kit-kat jelah pagi tadi, sorry dah habis..
Yang makanan lain family aku dah habiskan semalam time aku tidur.. nyesal pulak tidur awal sikit semalam.. Nasib, nasib..

Kalau nak kit-kat rajin-rajinlah pergi ke kadai Pak Man Kit-Kat ye.. kid & cat korang jangan makan pulak


Kalau aku jumpa kerusi ni, dah lama aku ngaaappp! tapi rasanya ni dari kayu, aishh, rezeki anai-anai lah ni.. 



Jom kita bergelak sebentar atau senyum sejenak. (^.^)
Jom semua, elok kalau nak hilangkan stress and tension dengan result or problems :)


i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Manchester United
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

KONGSI JAWAPAN ANDA~ :D ingat tau ? komen jawapan anda ;) (aku pun nak tau gak)


Nak tahu my jawapan?
Aku muntah depan patung barbie sebab aku single 
Hahahaha, lawak tul XD

Aku jumpa benda ni dalam facebook.. So, credit to empunya yang post ke facebook.. :D

p/s : Esok malam Nifsu Syaaban~ nak tahu tentang malam Nifsu Syaaban dengan lanjut.. click sini! Hari ni ada hari sukan, berdebar jugak nak tahu rumah sukan mana yang menang walaupun tak pergi Hari Sukan hari ni.. ohh, ada homeworklahh.. Nasib baik Isnin cuti... Oh yeahh XD

29 comments:

  1. ermm, mungkin ada tambahan di sini:-

    15 syaban jatuh pd 17 Julai 2011 (Malam Nifsu Syaban pada hari Sabtu 16 Julai 2011 bermula terbenamnya matahari)

    Thanks to kak Ashia.. thanks so muchh.. C:

    ReplyDelete
  2. aq lambai dekat kawan baik aq sebab mak aq suruh..haha

    lawak btol la adik ceria...btol2 leh wat kan kite tersenyum ^_^

    ReplyDelete
  3. hahaha, btul2.. time first2 try pun gelak2 jgk..

    ReplyDelete
  4. aku jerit dekat handphone aku sebab aku gila :D

    hahaha....kenapa habiskan kit kat T_T

    ReplyDelete
  5. haha! kit kat?? huhu tu pun my bro yg hbiskn.. saya pun dpt mkn 2 je kut.. huhu T^T

    ReplyDelete
  6. Aku terhantuk upin dan ipin sebab aku single . hihi . comel comel . tengs ya miss xyz . *tbe tbe teringin nak makan kit kat pulak:)

    ReplyDelete
  7. aiyokkk..akk dtg sini..ermmm..akk punye ialah :

    aku lambai dekat Raja Lawak/AF sebab aku perasan cantik.

    ahahhaha :P

    ReplyDelete
  8. aku terhantuk sharifah amani sebab aku single..weird ? ..haha..enjoy it..

    ReplyDelete
  9. kantoi ko pkai bju PINK ! aq nye : -

    AQ JERIT DEKAT BAPUK SEBAB AKU SUKA SINGLE . huhh ?

    ReplyDelete
  10. aku cinta patung barbie sbab aku baik hati?? xbole blahhh...haha

    ReplyDelete
  11. aku lambai dekat taylor swift sbb mak aku suruh .

    wahahahaha , ntah pape laa -.-

    ReplyDelete
  12. aku terhantuk siti nurhaliza sebab aku perasan cantik ! XD

    hahaha lawak lah..

    ReplyDelete
  13. aku belasah gerard sebab aku tak tahan.



    AHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  14. aku lambai dekat mak tiri aku sebab bomoh suroh..
    hahha

    ReplyDelete
  15. hahaa..bunga bulan 9..hahaha.

    aku lambai dekat..hahaha..

    ReplyDelete
  16. september - 3 - hitam

    aku lambai dekat Manchester United sebab aku gila . haha :P memang memang kelakar sungguh ;D

    ReplyDelete
  17. @shahirah adizan upin ipin? hahaha! kit kat? selamat dlm perut sudaa...

    ReplyDelete
  18. @sab eww, bapuk.. eleh, ko pun sme.. nk kanoitkn aku konon.., weikk :P haha

    ReplyDelete
  19. @nawal addina akk! long time no c?! hehe^^ lambai sbb mak suruh mesti ank mak ni.. hehe, jokes..

    ReplyDelete
  20. @muhamad hanif erk? belasah gerard? isu panass ni.. haha XP

    ReplyDelete
  21. "aku terkentut depan garfield sbb putus cinta" hahaha XD
    yg kerusi tu nmpk sedap ^Q^ nak je makan, tapi daripada kayu kut, hoho

    ReplyDelete
  22. @Fi-Nurul Soosica hah? depan garfield? kesian dia.. tp best gak! lwk2~ kit kat mmg sedap.. terliur bila igt2 balik...

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)