Saturday, July 2, 2011

Contest : Saya Blogger Kreatif

Assalamualaikum & helo helo semua..

Tekan gambar di atas! Untuk apa? Untuk tahu syarat tu semualah.. aiseh man..

Okay, miss mengaku, miss tak se-kreatif korang.. Miss main pakai join je contest ni.. tentang blog kak Atika eh..

Blog kak Atika ni :-

  • Comel, sedap mata memandang, sejuk perut ibu mengandung & daripada blog akak, kita tahu yang mungkin dia ni salah satu kipas (fan) BoBoiBoy di TV9 (dekat di hati) pukul 7.00 petang, setiap hari Ahad.. Camne miss tahu? cause I'm one of the 'kipas' jugak.. tapi cuma jarang tengok jelah..  hehehehe kantoi! ^_^" Lagi-lagi gambar cute Yaya :3
  • Kita boleh dapat banyak benefit baca blog akak Atika ni.. sebab..
- Ada info agama *PENTING! bagus apa mengingat-ingatkan sesama muslim bukan ke..

Dari Abdullah bin Amr radhiyallahu ta’ala ‘anhu, bahwa Nabi shallallaahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
بَلِّغُوا عَنِّى وَلَوْ آيَةً
“Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayat” (HR. Bukhari)
- Ada tutorial, senanglah sesiapa yang tak tahu camne nak adit blog or whatever
- Ada info-info yang kita tak tahu.. & lepas baca baru kita automatikly Ooooo

  • Load dia agak cepat.. Siapa yang pakai berukband takdelah terus tekan butang [X] kat tab.. Tak caya? Tengok bawah ni..
URL:http://atikaahmadiah.blogspot.com/
Load Time:0.5191 seconds
Page Size:88.15 kb
Kalau korang nak jugak, boleh lah pergi melepak kat sini.. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama ... err?

  • lagi.. apa dia ek? yang penting blog dia mudah dibaca & mudah difahami .. Kita pun tahu apa mesej yang dia cuba sampaikan.. 

Tag 5 orang? Mak aii, mana nak cari lima orang nih? hentam sajalah..





Raihana (nama cam kawan misslah)

Okaylah.. That's all.. korang pun joinlah contest ni.. tak rugi sesen pun.. 


8 comments:

  1. nanti kalau ada masa join walaupun akak tak kreatif macam miss...hehe...

    thanks tag ye :D

    ReplyDelete
  2. @aisyah aina, hahaha mne ade kreatif sgt.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. nanti kakak join :)

    grr .. akak tak kreatif -.-

    ReplyDelete
  4. @amirahyusoff laa ye ke? hbis tu kat mne? tv3 ke? aduhh, silap tulis laa ni.. hahaha XD

    ReplyDelete
  5. wa...siap review detail-detail lagi tu. time kasih.hehe. time kasih juga sebab sudi join contest ni~

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)