Friday, July 15, 2011

Macam-macam -.-"

Lama tak jenguk rabbit belakang rumah, entah-entah dah jadi gemuk camni.. Horror nya~ Eh, cute jugak! boleh buat bantal.. haha XP


Assalamualaikum,

Hari Jumaat yang penuh mulia ni, saya pun nak buat post jugak jugak..
berani halang ke? Jumpa kat padang petang ni.. Kita kasi "settle" XP

Tengahari tadi balik lambat,
Adik merengek-merengek nak balik, nak balik..
Nasib baik aku ni kakak Mithali (kunun-kununnye laa, loya arr plak)
Last-last abah sampai lepas solat Jumaat -.-"
Nasib baik time tunggu tu makan nasi ayam (dapat dari seminar B.Arab *free lak tuh)
Tapi kongsi jelah,
Sebab ada satu je..

Seminar tadi not so badlah.. bagus gak ada seminar tu, tak yah join raptai hari sukan.. Esok hari sukan, aku tak pergi. Aku memang suka memendamkan bakat yang teserlah(?) Ahad ni pun ada Laman Seni, Floria (Putrajaya) Aku ada peluang pergi, tapi aku tak pergi jugak.

APA KENA DENGAN AKU NI?
BUKANNYA AKU BUAT APA-APA PUN KAT RUMAH
heh, its too late to regret for now.. kut?

p/s : tunggu chance yang lain untuk aku join.. berikan aku peluang yang kedua.. *alahai, cam putus cinta lak, padahal tengah putus fius XP Malam ni mama ai balik rumah lah, ye ye! harap-harap ada ole-ole dari Singa berpura-pura.. just wait n see..

12 comments:

  1. hari sukan? uhh...benci gila...

    nak jugak ole2 dari singa berpura2....hahaha :D

    ReplyDelete
  2. @aisyah aina benci hri sukan? bole laa skit.. nk ole2 gak? nahh.. haha ^^

    ReplyDelete
  3. @luqeem tgkla sapa yg bela dia.. siapa lgi, cik google laa.. hehe

    ReplyDelete
  4. gugu ade ank ptung kucing yg rupe dy mcm arnab tuh..!

    ReplyDelete
  5. comel nye natang dlm gamba tu..xmcm rebit pon....kalo trim bulu dia, boley buat carpet ni =)

    ReplyDelete
  6. uww singapore ;)

    nanti pos kat akak ek. hehe

    ReplyDelete
  7. @sabella mohamad yup, mmg rugi.. sesungguhnya manusia dlm kerugian.. huhuhu ;)

    ReplyDelete
  8. @CikHaniBhulat dia gemuk sgt ni smpai x nmpk rupe rabbit, bkn setakat carpet, bju cam eskimo tu pun bole buat guna bulu dia.. mmg dahsyatlaa.,

    ReplyDelete
  9. @Addin bole, bole mintak kat my mother.. hehe ^^ ada berani? cubalah.. ;P

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)