Thursday, July 28, 2011

Fact. Reality.

Assalamualaikum & hey guys..



Renovation is over, tu yang cantik tu. Cehh, pearasan! senang renovate awal-awal, nanti time dah nak raya, takdelah kalut-kalut nak hias untuk raya :P Okay, maybe takdelah cantik sangat macam blog awak, awak & awak. Lagi mantop! But from time to time, aku renovate jugaklah. Aku ni kan tak pernah puas :P













Perasmian Facty.

Assalamualaikum, mesti terkejut kan? tuba-tiba je nih kan. Facty tu apa benda ek?

Fact + Reality = Facty
Fact & Reality, puff jadilah Facty! Tak pun, Fact, Reality, bergabung meletop! POM~ (overlah ni)

Dengan lafaz Bismillah, saya Miss Xyz ingin merasmikan #Facty yang akan diadakan setiap kali saya bohsan melampaui batas & tiada modal nak tulis apa. 

Yeay! Sekarang mana ribbon? aku nak potong ni? >.< ok, ok.. aku tak nak potong mana-mana ribbon yang ada kat blog aku ni XP



p/s : Adakah aku ni peminat ribbon? Yela kut, comelah~ tak caya? refer gambar atas


2 comments:

  1. alahai..comel sgt ribon 2..2 xnk ptong kn..:P

    ReplyDelete
  2. @MissViVio hehe, cmne tau ni XP mmg bole read minds ke? haha, misteri nihh ;)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)