Tuesday, July 19, 2011

urm, Gigi? (tak sesuailah pulak, lantaklah)

"Kenapa nak pakai braces" (soalan jenis apa ni ? -.-")
"err, tak tau" (jawapan random aku +.+)

Rasanya lepas ni memang kena kurangkan benda manis-manis kut.. 


Assalamualaikum & hello shemuahh,
Hari ni tak datang sekolah.. Bukan memonteng eh, tapi ada appoinment.
Tak nak cerita banyaklah.. Sebab tak penting sangat pun.. (lupa banyak sebenarnya)

1.8.2011 - Ada appoinment jugak.. X-ray gigi (petang)

8.8.2011 - Ada appoinment jugak.. huh.. -.-"

Perasan tak ni time bulan puasa tapi rasanya tak membatalkan puasa kut.. Oh, tolong ingatkan aku tarikh-tarikh ni okay? Kalau tak kenapa Ana Raffali buat lagu "Tolong Ingatkan Aku"? hehe ^^



Sorry kalau korang tak minat Ana Raffali.. Sebab aku pun tak minat sangat..
Just buh video je, suka tekan, tak suka takpe..  lalala~


Oh ye? >.< tak lama lagi nak puasa, nak buat countdown boleh? Ala, boleh lah..

Countdown untuk puasa - 12 hari lagi (start puasa - 1 Ogos 2011)



Blog ni memang kena ubahsuailah..



12 comments:

  1. @salwaismail haha, saya buat kat krjaan je..

    ReplyDelete
  2. @hamzah ian suka ana rapali? ok, sye x minat sgt.. hehe

    ReplyDelete
  3. kalau nak pakai braces, pakai la waktu sekolah. bila dah keja nanti cam leceh pulak.

    ReplyDelete
  4. @nawal addina 8/8? cuak? eleh, akk kan terer, mesti bole punyalaa.. :D

    ReplyDelete
  5. @siti mashitah yup, tula start buat dri skrg, cuma pkai nnt 2/3 thun dpn.. huhu :) xpelaa.. x mao cpt2.. hehe

    ReplyDelete
  6. @AinsHa=( yup, excited! hehe x sbrnyeeee ^^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)