Monday, July 18, 2011

Perasaan itu bila...

Assalamualaikum & happy holiday semua..
(haha, padahal sekolah aku hari ni cuti.. sekolah lain? tak yah sibuk-sibuk.. lalala~)


  • Perasaan itu bila.. Macam aku seorang je cuti hari ni



Muahahaha! *dah mai dah gelak evil, Hari ni cuti sebab Hari Sukan sekolah yang aku tak pergi tu.. Dengan gila kuasa time ni.. Officialy, aku control komputer sekarang ni.. give me Y-E-A-H!!! tu yang buat post tu,.. semalam dah lah tak sempat, sebab ada orang lain yang '"gila kuasa" -.-"

  • Perasaan itu bila.. Pergi taman bunga yang indah-indah tiba-tiba ternampak bunga layu, cis! 



Hari Sabtu (16.7.2011) seramai 2 pelajar (aku& adik aku) bersama 2 "guru" pengiring  pergi melawat Floria, Putrajaya.. Tengok bunga-bunga.. ada laa juga bunga-bunga yang dah layu..  *siapa suruh datang seminggu lepas tu?  Tapi still cantik & gorjes-gorjes gitu... 

Aku tengok bot berhias & bunga api berlip-lap lip lap.. OHSEMM! Nak terjuling mata aku! Kalau Floria malam-malam cantik! Tapi kalau pagi terang sikit, takdela pijak lecak or termasuk dalam air or wtv.. 


Salah satu gambar bot yang "diimport" dari google..


Ni pun aku cilok dari Mr.Google.. 


Time pagi (google punya picture)


Malas nak bubuh gambar hasil tangan sendiri.. Upload bagai.. Lagipun time bot berhias tiba-tiba kamera habis bateri.. "pandai" dia timming.. Oh, ye.. sebenarnya banyak lagi gambar, tapi gilo ke nak upload semuanya? agak-agaklah.. Kalau korang kempunan sangat nak pergi, lupakan jelah.. Tahun depan ok? Tu pun kalau ada.. :P

  • Perasaan itu bila.. Dapat hadiah! 



Semalam, terdetik nak buka email.. Check punya check, kak Mel kasi button free-of-charge lah.. kak Mel,.. This is for you.. 

ohh, ye.. THANKSS SO MUCHH!!!
Akak dah selalu baik dengan saya, tapi saya asyik ucap terima kasih je.. Serius saya tak tahu camne nak balas jasa baik akak.. Terima kasih sekali lagi! :D

Siapa kak Mel? Dialah yang buat header cute mute kat bahagian atas blog ni.. Click sini..


  • Perasaan itu bila.. Baru perasan terpanjang entri!
Sorry, entri panjang, sure takde siapa yang baca..





Projek Science dah memanggil aku...




4 comments:

  1. beshhnyerrr g putrajaya..nk g semalam..t xpt..wuwuuw....tarse hati ini penuh taman bungaaa.teehhheee

    ReplyDelete
  2. @aisyah aina haha, mmg laa.. akk takde perasaan ke? ok, just kidding!

    ReplyDelete
  3. @sarah Mohd Saleh xpe2 klu dh dlm hatia da taman x yah gi Floria kecuali nk tukar bunga2 tu.. muahahaha XP

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)