Monday, June 20, 2011

Ada Balik?

Assalamualaikum & ello readers sekalian..


Blog telah kembali beroperasi.. 

#sorry
#sorry
#meh, naik lori

Nak tahu nape miss privatekan jap?

Sebab..

1. KEBOSANAN TAK BOLEH DIBENDUNG, miss pergi kat Template Designer, main tekan-tekan..

2. TANGAN MISS YANG GATAL sangat ni, tertekan 'Apply to Blog' padahal miss nak tekan 'back to blogger'.. ohh, kesengalan terserlah..

Jangan gelakkan blog ni tau, tau hodoh.. miss nak tanya ni.. Background ni sakit mata tak? Komen je gua tak marah punyaa.. Percayalah.. Background ni miss dapat dari nananitchiepie.blogspot.com . Thankss akak.. (sejak bila aku adik dia? tapi ni sebagai tanda hormatlah kan)

P/s : wow! tak sangka ada orang risau blog miss tak boleh dibuka.. hahaha XP terharu kot.. oklah.. nak sambung baca novel.. sebab #dahabisbuathomework =)  kalau free nak kena cantikkan blog ni semula.. semuanya gara-gara tangan.. grr.. hahaha :D 

-Assalamualaikum & selamat malam-

6 comments:

  1. huhu..akhirnya dah ade pon blog awak..^_^ xpe..sy pon guna template designer..mule2 xreti pastu ejas sikit2..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. @nawal : hahaha thankss a lott kak :D

    ReplyDelete
  3. @mel hahaha I'm backk :D yeah2.. lme2 reti la kann.. :)

    ReplyDelete
  4. blog kau cun ! haha . spe yg risau tuu ? *keningkening

    ReplyDelete
  5. Ct Amirah & kak Mel yang ada DOODLE CUTE tu :) terharu laahh ;)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)