Tuesday, June 14, 2011

Tka tau nak letak title apa -.-"

Assalamualaikum.. & well hello semua..



Miss baru habis solat Isyak ni.. Free-free camni bagus buat post.. homework pun takde hari ni.. Tu yang best tu.. hahaha XD sebenarnya miss buat kat sekolah tadi.. tak mainlah last minute kan.. eceh! Padahal kadang-kadang miss pun last minute juga.. Kantoi sudah..  Memang tak berdisiplin at all..


Nak tahu tak? Jumlah saham (periksa) miss ni naik turun, naik turun.. ishh, takleh naik ke? Itulah main-main je kerja.. bukan nak belajar.. hahaha XD perli diri sendiri.. lawak betul lah.. <-- tak lawak pun.. -.-"

P/s : Nak bagi hadiah saguhati apa untuk Jepun yang datang kat sekolah nanti ek? Cuba bagi idea bernas sikit... hihihi.. :) Sorry post agak boring & terlalu pendek..  (sorry naik lorilah..)


4 comments:

  1. best jepun datang..bulan lepas pun ada datang kat sekolah akak :)

    ReplyDelete
  2. @nawal addina sushi? rsenye diorang dh belambak kat jepun tuh hahaha.. ntah2 dh boring asyik2 mkn sushi..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)