Thursday, June 2, 2011

Eh siapa Mira Edora tu?

Assalamualaikum & hola semua..

Kisah Aku & Mira Edora

Eh, sape mira edora tu? Korang tak kenal? Apalah itu pun tak kenal..

Meh nak kenalkan,.. ok, Mira Edora tu kakak angkat miss.. Diulang, kakak angkat miss..

Dia baik... Dia pernah kasi baju kurung lama dia (still ok tak koyak rabak ok) kat miss.. Dia kata tu baju kurung kesayangan dia, tapi dia dah tak muat bukan sebab kak Mira gemuk! (Amboi, sapa kata dia gemuk? Meh, nak kasi penyepak free, dah lama tak bagi sepak free ni) Sebab Kak Mira dah tinggi jadi kalau pakai nanti senteng pulak.. Baju kurung tu cantik sangat warna pink pulak tu.. Terharu miss..

Akak Mira Edora ni rupanya cantik & baik.. Bertuah sesiapa yang dapat memikat hati akak angkat saya ni.. Dia kadang-kadang bawa makanan kalau dia datang rumah miss.. Baikkan.. Semua makanan tu semua kak Mira Edora masak.. Ni nak cakap ni.. masakan kak Mira Edora sedapp sangat.. Rasa macam nak minta lagi tapi nanti nampak sangat tak malu.. Adehh~

Cun kan? Cakap cun sekarang! hahaha..

Tapi kan, kak Mira Edora ni garang laa jugak.. Pernah satu hari miss ikut dia pergi shopping..

(Psstt.. kak Mira ni agak shopping holic sikit.. Sori kak Mira...)

Kak Mira ternampak seorang lelaki ni dia masukkan benda.. (kalau tak silap lollipop jenis big foot perisa strawberry, cehh ingat lagi...) yang belum dibayar masuk ke dalam poket dia..  [O.o]

Ni, kes nak curi le tu.. Kak Mira apa lagi, datang kat laki tu pastu marah sebab mencuri lollipop yang belum dibayar.. Miss tengok muka lelaki tu kecut perut tengok kak Mira marah.. Lelaki tu terus minta maaf & letakkan balik lollipop yang dia curi tuh.. Hebat kan? Chaiyookk kak Mira!

Bila ingat balik, lawak jugak.. Ada jugak laki yang nak curi lollipop.. Ish3..

TETTTT..

Masa bercerita dongeng dah tamat..
Best tak??? Hahahaha..


Sebenarnya.. miss join contest ni.. 


Tekan gambar di atas untuk join ok?

Sesiapa yang nak join, cepatt sebelum 30 Jun 2020 2011



Sorry entry terpanjang abad ini..



15 comments:

  1. aq igtkan mira edora pelakon tuu . =,=

    ReplyDelete
  2. thanks join dik. :P dah macam betol plak akk bace nye. sweet :D

    ReplyDelete
  3. @Cik Mira hahaha.. mmg sweet.. :P (prsn je lebiy kehkehkeh)

    ReplyDelete
  4. gud luck...mira edora?? sedap la nama tu....

    ReplyDelete
  5. @teha jgn puji lebih2 nnt kembang.. hahaha.. anyway, tq.. :D

    ReplyDelete
  6. @Aisyah Aina ermm, agak sedapla nme tu.. tp nme Aisyah lgi sedap.. hehehehe.. :D

    ReplyDelete
  7. haha, ingat betul2 lelaki tu curi lolpop

    ReplyDelete
  8. @kiwi hahaha, btulah dia curik lollipop tp kak Mira dh marah dah.. kesian kan laki tu.. padan mukaa.. :)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)