Wednesday, June 22, 2011

Jajahan Jepun

Assalamualaikum & hi semuaa.. :D

Mood : Penat 45%

Penat? Yelah, orang Jepun datang tadi.. Bukan nak perang dengan kita, tetapi cuma pertukaran Jepun antara sekolah miss dengan sekolah Shibaura (sedap nama ni) kat Jepun (takkan kat Bangladesh kot) Hari ni ada pertukaran hadiah...

Nak tahu tak? Miss tertinggal hadiah kat rumah. Yeah, kesengalan terserlah. Tapi esok boleh bagi lagi. Miss tukar hadiah dengan Mika. Urmm, dia yang kasi dulu, patut ke panggil pertukaran hadiah? Entahlah.. Nasib baik Mika faham. Thanks awak. :)

Kumpulan miss happening betul! Tapi tak taulah kumpulan lain kan.. Psttt, miss nak gossiping sikit :-


  • Yoshida - Diorang kata muka dia cam Nobita. Pakai spek.. Miss tak taulah sama ada muka dia cam Nobita ke tak.. hehehehe :) I am not so observant.



  • Kentaro - Nama dia macam cartoon Anime kan?


Mesti korang nak tengok gambar mereka-mereka yang merah membara (pipi je) tu kan? Ada, tapi kat kawan miss. Malas pula nak ambik.. Kalau rajin, esoklah miss tunjuk. No promises lah..

Tadi miss naik cruise.. Slow betul.. Ramai kata boring naik cruise. Hujan pulak tuh.. Takleh tengok kat luar.. Ish3

P/s : Asal takleh bubuh pic ni? Prob betul lah.. Anyway, hari ni sepatutnya #Wordless Wednesday. Cuma miss ni je yang terlebih 'wordless'. :D Esok nak kasi hadiah kat Mika. She is cute. Tapi nama dia cam lelaki sikit kan? hurmm, who cares right? -Assalamualaikum- night-night :)




4 comments:

  1. kentaro ? comel :)

    best nya naik cruise -.-

    ReplyDelete
  2. @nawal cruise.. hahaha bestlah jgk.. cume adk slowmotion skit.. :D

    ReplyDelete
  3. hikhik..skrg xtau nape nak upload pic xleh..grm jgk..syieda ingt syieda saj yg kne..

    ReplyDelete
  4. @syieda rsenye smua kena kot.. haiyoo manyak susahlah camni.. :)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)