Sunday, June 12, 2011

No more Nuffnang, No more holiday

Assalamualaikum... Morning para readers, bapak-bapak, ibu-ibu, semua yang ada di sini..


Dah exercise? hehehe, miss pun belum exercise lagii.. kihkihkih.. Miss cadang tadi nak main polis & 3 dengan rabbit-rabbit miss.. Tapi saja nak menjana pendapatan lemak.. heh? malas sebenarnya..

Nampak tak iklan-iklan yang kadang-kadang menarik & kadang-kadang tak menawan langsung kat blog miss ni lagi? Maksud miss iklan Nuffnang.. Takdekan? Nak tahu nape miss buang? Walaupun miss dah berstatus Glitterati (sempat lagi nak poyo) dalam Nuffnang, tapi miss tetap buang juga.. tak kira! nak buang juga.. korang berani halang ke? hahaha gurau je pagi-pagi ni.. Miss buang sebab...

1 ) Miss terbaca entri ni.. (Jangan risau auto new tab)

2) Fed Up tak dapat-dapat duit.. 1 sen pun haprak.. habuk je ade <-- haa, nilah namanya tamak & tak sabar nak dapat duit.. hahaha XP

3) Nak meringankan lagi blog (sebenarnya ni alasan miss reka jep.. hihihih :D)

Tapi sebenarnya alasan paling kukuh ialah alasan nombor satu tu.. korang bacalah entri tu ye.. Malas nak terangkan kat sini.. pemalas rupanya... hehehehe..

So Nuffnang? NOT ANYMORE :)




Okay, semua orang tau.. Esok takde lagi cuti sekolah.. Kesian kan? >.<  Tak boleh lagi nak menternak taik mata, menjana lemak, membuat gossip di facebook (bukan miss okey, saya baik (weikk) & bersengkang mata blogging berejam-rejam.. Tapi orang-orang Kelantan lagi kesian sebab hari ni diorang kena kerja & pergi sekolah.. Yelah.. bola kalah means no cuti for hari ni.. Sorry orang Kelantan, bukan miss nak menambahkan lagi kesedihan di hati.. Sorry okey? Jangan marah, jangan tersinggung.. Tak moleklah.. hehehehe :)


Itu sahaja karangan luahan oleh insan yang tak special & insan biasa.. 
-Miss Xyz-

Notes : Selamat Bersekolah Semula.. Jangan buat alasan pelik-pelik tak nak gi sekolah..  Korang mesti rindu seseorang kat sekolah tu kan.. hahahahaha XD Gelak mememanjang je aku ni.. :)



8 comments:

  1. Tambahan : Miss ada buat shoutbox baru menggunakan khidmat shoutmix.. Ramai sukakan shoutmix dari shoutcamp.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. weyyyyyy ! reply komen kau AIS KRIM ?! aq bru nak amekkk ! tema aku lahhh !

    komen psal post nie :-

    terengganu menang ! hahahahahhaa . siannn kelantann . :P . back to school ? OH TIDAAAAKKK . nuffnang takde ? OH YEAH ! hahaha . gila je aku pagi2 niee .

    ReplyDelete
  3. Sab, sme pun xpe.. bukan ade org perasan.. klu ade pun, ckplah.. x bole ke kitaorg share.. hahaha XP

    komen? ok.. no, prob.. tunggu jap eh...

    anyway, thanks 4 komen.. ko mmg baik.. kihkihkih

    ReplyDelete
  4. OPPSS sori smua.. ade PEMBETULAN sikit, sbenarnya Kelantan cuti hari ni.. Segala kesilapan saya amatlah dikesali.. Sori sekali lagi.. :(

    ReplyDelete
  5. Rmai betul yg mls nk pg sekolah esk. Tp kte tak! Haha, ske gle pg sekolah :]

    ReplyDelete
  6. huhu . klantan cuti , ganu tak pon -.-

    ReplyDelete
  7. @Nurnajwa laa ye ke? bguslah semangat itu perlu.. hahaha XD

    ReplyDelete
  8. nawal addina , heh? ganu tak? kire nasib le tu.. hihihihi ^_^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)