Friday, June 10, 2011

Kesian Mereka

Assalamualaikum & ello everybody!

Miss in the house.. Oppss blog actually,
Asal speaking berbagai ni.. Nak bajet ke hah? hehehe.. Takdelaa..


Sebenarnya post kali ni TAKDE KENA MENGENA pun dengan gambar ni.. Saja buh, hobi..

Sebenarnya camni.. miss tengoklah kat Audience blog miss ni..

Us : 31
Indonesia : 14
Germany : 11
Uk : 1

Mungkin berubah dari semasa ke semasa.. <-- Eleh, poyoss je dia ni

okay, sebenarnya bukan nak BANGGA.. buat ape nak bangga sikit je ni..Tak macam audience korang, tentu LEBIH banyakkan..

Kesian kan depa depa ni.. Mesti diorang tak faham sepatah haram pun apa yang miss bebelkan dalam blog ni..Tapi mungkin orang Indonesia faham kot.. Entah-entah miss bebelkan selama ni macam mak alien tengah bebel kat anak dia & kita tak paham langsung tapi anak dia fahamlah kot.. (mulalah nak mengarut)

Kalau nak harapkan Google Translater, hurmm, HAMPEH.. bukan semua bahasa benda alah ni dapat detect antaranya Bahasa Pasar, Bahasa Singkatan & rasanya itu je kot.. korang boleh tambah sendiri lah kan.. korang kan pandai-pandai belaka.. Tak pun cuba translatekan blog korang tu ke Bahasa Inggeris.. Mesti korang gelak punyaa.. Miss pernah trylah..

Kepada readers luar negara miss nak ucapkan :

THANK YOU VERY MUCH FOR VISITING MY PAGE.. I WILL VISIT YOUR PAGE LATER IF YOU LEAVE ME YOUR LINK (bukan leave me alone)-English & Bahasa International- <-- Inilah pentingnya English Education kan? hahaha.. 

 TERIMA KASIH BANGET KARENA SANGGUP MAMPER DI BLOG INI.. SILA TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA GUE DAPAT MAMPER KE BLOG ANDA BALIK -Bahasa Indonesia- (miss belajar daripada sinetron.. ahaks) 

 VIELEN DANK FÜR IHREN BESUCH Seite .. Ich werde Ihre Seite später besuchen, wenn Sie mich verlassen IHR LINK -Bahasa German- <-- Ni pun ambik dari Google Translater, entah betul ke tidak, terserah... Hehehehe.. 

 Harap diorang bacalah post ni, kalau tidak buat penat je miss tulis berbagai.. hurrmm, tak kesahlah.. Aiman, tak kesah.. Eh, nyebok je Aiman ni.. hahahahaha.. Eh, lupa pulak.. Kepada sesiapa yang tak tau macam mana nak tengok Audience belog kita, camni..

Pergi Dashboard --> Stats --> Audience

Kepada sesiapa yang dah tau tu, takpelaa.. ITU SAHAJA UNTUK HARI NI

Nota hujung dunia : Tak lama lagi nak buka sekolah balik, ni yang malas ni.. hehehehe~ Miss tengok ade follower barulah.. Eh, thank you ye awak!

12 comments:

  1. -.- hahaha , akak tatau pon sape laa org yg tngk belog akak tu .. awak je kot ? ;)

    ReplyDelete
  2. @nawal addina hahaha, takkn saya sorang je.. rmai lgilah.. blog akak mmg best.. simple jer.. I likee~

    ReplyDelete
  3. guna translator google ke? HAHAHAHAHAH !

    ReplyDelete
  4. Ramai jugak peminat dari obersi ni..:P

    ReplyDelete
  5. @CikBulat OHH! CIK BULAT!!! saya tak prcye Cik Bulat komen entri saya.. ohh, minta kipas.. nk terpengsan jap.. hehehe, saya ni bkn reti bhs Jerman.. anyway, TQ for ur komen..

    ReplyDelete
  6. @cik Nemo peminat? rsenye diorang ni TERSEREMPAK je kot.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. @Aisyah Aina hahahaha.. x kott.. diorang bknnye fhm ape yg saya tulis... hehehehe :)

    ReplyDelete
  8. hahahaha... kat google translate dak da translate 'kot...'
    dan biasanya penggunaan ayat kita mesti ada kot dibelakang. kan?

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)