Monday, June 27, 2011

Ish3

Assalamualaikum & alohaa~

Sekarang, miss memang busy as a bee.. buzz..buzz


Teringin juga nak jadi camni.. Walaupun busy tetap chill je.. :)




Sekolah banyak betul program and benda yang nak dihandlekan.
Pelawatlah, Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysialah, Hari Pelanggan (entah ada ke tidak) , Hari Sukanlah & banyak lagilah.. Macam nak Meletup Satu Sekolah.. Tapi homework still ada.. Argghh, macam aku pula pengetua.. hahahaXD

Sorry tau kalau lambat reply komen & balas kunjungan..

Nak sambung buat lagi 2 homework.. Agama & Sej. Ohh, miss tau entri ni tahpape.. I knowlah.. :P

Biggest Lie Ever :

I am doing my homework. LOL


6 comments:

  1. sama la....hw berlambak...takpe2 pelajar cemerlang kan...hikhik :)

    ReplyDelete
  2. ahahaha , akak pon bsy gak . mcm2 even ade minggu nie . tapi hmewrk akak tak bnyak :P

    ReplyDelete
  3. tahu xpe..next week sekolah mak akak ada hari sukan pastu larian 1 malaysia tu lagi...malas nye...mengganggu masa cuti btul

    ReplyDelete
  4. salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jdi sponsor, bagitau okay?
    :)

    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @salwaismail insyaAllah.. :) hehehe thanks ajak..

    ReplyDelete
  6. hihihi...mmg setiap skolh ada mcm tu supaya murid2 sentiasa bersedia menghadapi cabaran dan sentiasa peka dan berjaya ^_^

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)