Thursday, June 16, 2011

Boleh tolong tak? Tolong diamm

Assalamualaikum & hello peopleee..

Mood geram sekarang ni? Yeah, ni yang miss rasa sekarang ni.. but no so muchh lah..

Rasa macam nak jadi angry bird sekarang ni..

Ni baru je sampai rumah dari sekolah naik bas.. kat sekolah everything fine je lah.. time tunggu bas tu.. suasana first-first, okay je senyap and sepi je.. Happy & tak sabar nak balik..

Tetapi happy tu sekejap je.. Tiba-tiba..

Sekumpulan budak sekolah mana entah attack (pergi) bus stop.. Diorang baru habis aktiviti apa entah kat sekolah miss.. Yang miss tak sukanya.. BISING betul.. Kacau je kefokusan & kesedapan miss baca buku... Tak leh diam ke hah? Aishh, sabor je laa~

Sampai ada seorang budak tu cakap..

" wei, diam sikit wei.. Susah budak ni nak fokus baca buku.. Pass itu lah pass inilah (makanan) pastu ketawa kuat-kuat.. Kesian lah wei.."

(actually, ni bukan exactly budak laki tu cakap, tapi lebih kureng ginilah..)

Budak laki tu baguslah cakap camtu.. Tapi masalahnya DIA PUN JOIN SEKALI.. korang rasa geram tak kalau jadi cam miss.. annoying gila.. Tapi nasib baik miss sabar.. hehehe :)

Pastu bas pun sampai...

Dalam bas tu diorang BISING betul.. gelak cam pontianak.. HIHIHIHAHAHAHA!! bergema bas tu.. Pak cik yang bawa bas tu tak marah pula.. Dah biasa dah kot..

Sabor je laa~
Bila bas berhenti.. Lega gilak.. Harap-harap tak de orang cam tu lagi.. InsyaAllah.



P/s : thanks sebab baca entry geram ni.. Komen tau, jangan risau.. miss dah tenang dah.. miss tak makan orang.. Nasib baik cikgu miss tadi ajar kalau tengah geram, marah or sewaktu dengannya.. banyak-banyakkan selawat.. <--- peringatan untuk miss juga.. tehee~ =)

4 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)