Tuesday, June 21, 2011

Post Attackk!

Assalamualaikum & alohaa~

Miss balik dari sekolah pukul 4 petang something.. Relevan tak? Ingatkan nak stay back sampai mama ambik.. So, miss pergilah lepak-king dengan kawan-kawan miss kat library.. Bukan buat bising eh, buat homework . Buat homework sekejap je.. (lama lah jugak sihh) Pastu tengok handphone Aina yang baru tu... eceh! lawa nampak :D tiba-tiba

****** ---> nama aku 
____________________________________________

"wei, abang kaulah ******"

"ye ke? mana?"

"belakang kau"

*pandang-pandang.. senyum (oit! salah ke senyum kat abang miss sendiri?)

"****** nak balik tak?"

"hah? boleh ke?"

"naiklah bas"

"hurm, okaylah"

____________________________________________
sori ye kak Nawal.. cilok format jap.. hahahaha.. XD
____________________________________________

Camnilah rupa kalau blockquote tak buat lagi.. hihihihi :D


Esok Jepun nak jajahlah (datang).. Kawan miss tanya.. "kau excited tak Jepun datang?" miss rasa biasa je.. diorang takut kalau lidah diorang terkelu time nak cakap english dengan orang jepun nanti.. yeah, miss pun rasa camtu juga.. :D hurrmm, lantaklah kan.. bantai jela.. time ni beru terfikir, inilah pentingnya English Education right?

Mana orang Jepun ni? tak sampai pun.. Lambat bebenor~

Nanti miss cerita lagi okay?

Got to go.. nak gi ngaji.. hehehe Assalamualaikum~ :D



7 comments:

  1. haha . okayy . sabar la derr . lek lu tggu jpun tuu . hahahaha .

    ReplyDelete
  2. @nawal betul ke? ni yg susah ni.. hahahaha XD

    ReplyDelete
  3. kekeke comel nye. awk ni mesti pminat setia cite kak limah tu kan

    ReplyDelete
  4. joke jela syg ;)

    ur real nme ? please ? :(

    ReplyDelete
  5. @cik farra, aww peminat setia? hahaha, xdela sgt.. :)

    @nawal addina, my real nme? hahaha.. stay secret.. eceh.. nnti saya beritau..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)