Friday, June 10, 2011

Contest Blog Saya Pink

Assalamualaikum & pagi semua!

So, kalau pagi-pagi kenalah bukak mata besar-besar.. Eh, lap air liur basi kat mulut tu.. Haa.. Barulah okay.. Eh, teruskan..

Macam selalu, kalau miss takde idea nak tulis ape.. mesti join contest.. Sampai tak tau ni kali berapa join contest.. Korang kira sendiri je la yee..


Click gambar kat atas untuk join & tengok syarat-syarat pernyertaan!

Saya Dalam Kategori : Blog Saya PINK dan Kemas

Okay, blog saya ni takdelah FULLY PINK cuma ade laa sikit-sikit.. Sebenarnya takdela suka sangat semua PINK tapi untuk blog,  ADA PENGECULIAN KHAS untuk itu.. Hehehehe.. Sebab warna PINK nampak lembut & kemas untuk blog..

(ni kalau Sab baca mesti muntah teruk ni) 

Entah gambar sapalah aku cilok dari Google ni..

Korang jangan terkejut eh, miss ni bukannya ANTI-PINK, cuma kalau semua benda nak PINK, rambut PINK, baju PINK, seluar PINK, gelang PINK, beg PINK (except beg PINK free yang miss dapat) sampaikan gigi pun nak PINK tu.. miss tak suka sangatlah.. Miss suka PINK sikit-sikit jep..

Kat sekolah, ada classmate miss yang PINKY (gelaran orang suka warna PINK.. ahaks) Kalau buku nota dia tu tak sah kalau satu page tu takde warne PINK.. Dahsyat kan.. Nasib baik dia tak colourkan baju sekolah & kain sekolah jadi warna PINK.. Euww.. <-- Eleh, bajet geli konon...

So, kepada sesiapa yang terasa blog dia ada warna PINK walaupun sikit.. Boleh join, sebelum 28 Ogos 2011.. Walaupun lama lagi, join je laa cepat-cepat kot-kot diawalkan ke.. Who knows right?

Okay, itu sahaja.. Kalau rajin & baik hati miss post lagi.. Weeiikk di situ..

P/s : Nak tahu nape semua perkataan PINK diBESARkan hurufnya & dipinkkan? Sebenarnya ialah untuk memudahkan korang megira berapa jumlah perkataan PINK ditulis dalam post kali ni.. Siapa teka paling betul dapat hadiah Senyuman Ikhlas Lagi Menawan Dari Miss... <-- Hadiah tak best langsung..


Menawan tak? Ahaks..



7 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)