Saturday, June 11, 2011

Award For My 50 Follower

Assalamualaikum & hello all readers n followers,



Terkezut tadi tengok follower miss dah 50!!
Yea, miss baru ade sikit follower, tak macam kamu, kamu dan kamu.. follower beriban.. hahahaha gurau je..  Miss baru cadang nak tunjukkan & review blog dia.. Dia ada 2 blog, tapi miss check,

- blog 1 ada virus
- blog 2 open for invited readers only.. 
so macam mana nak tunjukkan blog dia? huhuhuhuhu~ T3T


Ini gambar follower yang bertuah tu.. (yang bertanda merah tu).. kalau tak silap, nama yang ditulis  ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤.. 

Kalau awak tengah baca ni, miss nak kasi hadiah untuk awak.. 




ATTENTION : DOODLE YANG CUTE DI ATAS ADALAH HASIL KARYA CIK MEL AMALINA. Dia telah membenarkan miss meng-edit gambar yang dia bagi ni.. Thanks So Much kak Mel.. hehehe..

Sorrylah kalau hadiah tak seberapa.. ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤.. (nama pada profile dia)

Kalau awak nak hadiah ni, awak beritau email awak kat komen bawah ni ek.. and miss nak awak tahu, miss memang tertunggu-tunggu kehadiran 50 follower ni.. tak sangka tercapai.. 



THANK YOU KEPADA SEMUA FOLLOWER BLOG MISS!!!


Follower lain jangan jeles.. Buruk muka buat camtu.. Hahahaha.. InsyaAllah, kalau miss ada masa, miss nak kasi hadiah untuk follower miss yang lain.. Jangan risau ye.. 


P/s : hari ni lampu mentol idea miss malap agaknya.. takde idea nak tulis apa.. Ni semua gara-gara cuti sekolah dah nak abes.. hahahaha.. Sori kalau entri ni agak boring, ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ jangan lupa komen kat bawah.. Yang lain pun sama.. komen anda sangat diperlukan.. Terima Kasih..


6 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)