Wednesday, June 15, 2011

Lidah Terkelu Day

Assalamualaikum & elmo.. (?) oppss.. hello everybody..

Post pendek untuk hari ni..

Layann.. Zass.. 

Comel kan gambar ni?


Lawak & entah apa-apa kan? Dia ubah dari lagu apa entah..  Tehee~


Sebenarnya post kali ni macam Wordless Wednesday jugalah.. tapi saja miss tukar tajuk... 

Unik itu perlu :) ?


P/s : Guess what? I tak de homeworklah.. Alhamdulillah.. kihkihkih :D Dahlah nak solat, pastu sambung blogwalkinggg.. 


2 comments:

  1. hepi nya dia :) akak suka pic tu , quote dia best

    ReplyDelete
  2. @nawal addina hahaha, best? ni saya curi dri google je ni.. kihkihkih.. hepila xde homework.. heheheheh:)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)