Sunday, June 19, 2011

Pengumuman Perang Tengah ?

( apa punya title ini? Peliks sungguh )

eh eh, nak tergolek.. (takdekenamengenadenganpostpun)

Assalamualaikum & ello ello everybody..

Ni baru habis buat homework ni.. Beres sudah.. Happynyaa! Happy siap homework? oh yeah XD

Hari tu, miss cakap kan nak beritahu markah periksa miss kan kan? 
Apaaa? Tak ingat?
Pergi check balik older post, sekarang juga! hehehe, miss tak marahlah, saja je.. 

okay, sebelum melalut lebih jauh.. ni lah markah periksanya..

BM -               81% nasib baik A, kalau tak buat malu bangsa je
BI -                 73% english aku haprak lah pulak
MT -               84% nasib baik.. fuhh~
SC -                71% aku minat sains, but it turns out into B?
KH -               65% sipi-sipi lagi nak dapat C.. Fuhh~
Bahasa Arab - 82% aku pandai Arab ni sikit-sikit jelah.. 
GEO -             87% no comment
SEJ -               88% tanpa sejarah, siapalah kita.. eceh!
Kelas Kemahiran Al Quran - 63% apa ni C? memang nak kena ni..

So, miss dapat 6 A, 3 B & 1 C. Ye.. markah miss agak teruk but not so badlah.. camne tu? hehehe.. Tapi miss syukur Alhamdullilah.. but still kena improve lagi.. markah semua macam nyawa-nyawa ikan je, dah nak mati katak dah pun.. :(

okay, abang miss nak guna ni.. #kacaubetul gurau je lah abang..

Eh, sebelum tu,.. miss kena tag dengan kak Mel! Thanks so much ye kak Mel sebab kasi doodle & follow blog yang tak awesome ni.. Tak sangka pulak.. *terharu pun ada.. Click sini kalau tak percaya

SELAMAT HARI BAPA, ABAH!!! :D
(kalau nak hadiah balik rumah, kihkihkih)


8 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)