Thursday, June 9, 2011

Talkative Thursday

Assalamualaikum & good morning semua..<-- time post ni tulis morning lagi, tak tau laa bila korang baca ni time ape.. hehehehe

Miss pernah baca, setiap kali hari Rabu je mesti ramai yang buat Wordless Wednesday, pastu buh gambar berbagai.. Hari ni miss reka sendiri, yeah.. Talkative Thursday.. tapi kan Wordless Wednesday cam best je..nak buat jugakla nanti.. hehehe

Pagi tadi agak sejuk, mungkin sebab hujan semalam.. Time nak ambik wudhu' untuk solat subuh tu memang menggigil sikit.. Miss dah siapkan kerja sekolah pagi tadi.. yea! yea! Ohh, sori agak kebudak-budakkan tu memamng terserlah laa kan.. (Dasar kanak-kanak Ribena) yang tak boleh belahnya dah nak bukak sekolah baru nak siapkan kerja sekolah.. hah! kesian..

Ni nak cakap ni... miss dah upgarade sikit (design) blog miss ni.. Nampak apa-apa yang baru tak? Hehehe~ Mama miss kasi guna laptop.. Sebab tu tengah upgrade blog biar mantop.. Eceh!  Oklaa.. Nak sambung edit ni.. Nanti miss post lagi.. tengah takde idea ni..

P/s : kata Talkative Thursday tapi tulisnya sikit.. Yelaa.. kang aku membebel & merepek tak tentu pasal kang korang boring pulak kaann,.. hehehe.. Psstt, cantik tak blockquote baru ni, ce try lalu mouse tu kat sini.. Nampak ape? hah? nampak hantu? ohh yang tu miss tak taulah yee.. heheheehe >.<!



8 comments:

  1. salam..huhu...yg doodle pakai skirt tu bolehla awk nak edit or guna, yg blogwalking tu xlehla nak edit...kui2...doodle2 sy yg sy xletak watermark (mcm freebies) awk bolehla nak edit..huhu...^_^

    ReplyDelete
  2. blog miss comey la...awek kat atas tu kiut...da kawen ke blon? hheeee

    ReplyDelete
  3. talkative thursday ? NICE ! aq pown uat gakk . jom tengok . huahua . www.blogsab97.blogspot.com

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)