Tuesday, June 7, 2011

Contest Twinkle Twinkle Little Star

Assalamualaikum & aloha..

heheheh!~ Tajuk hari ni macam lagu kanak-kanak.. Ingat lagi tak? Cuba ingat balik.. alah, time kita kecik-kecik dulu selalu nyanyi takkan kecik-kecik dah nyanyi lagu cinta kot?

Still tak ingat? >,<? Kesiaann.. meh miss ingatkan balik..



Hahaha! Dah ingat? Baguslah..

Okay, sebenarnya miss join contest kat bawah ni..


Tekan banner kat atas ni untuk join.. Jangan malas-malas..

Kanak-kanak hepi yang di-tag:

Sab

Cik Purple

Izzaty Hedry

& sesiapa yang berminat!


Hadiah dia tersangatlah bestt! Korang check lah sendiri
Cau dulu.. Assalamualaikum.. Selamat Malam..



3 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)