Saturday, June 11, 2011

Aku Nak Jadi Blogger Bertuah

Assalamualaikum & holaa..

Malam-malam ni boring, malas nak layan perlawanan bola sepak malam ni.. So, macam biasalah blogwalking.. And terjumpa contest oleh Penulis Senja (Ps)



NAK JOIN? TEKAN SINI..
ok,.. syarat-syaratnya..


1. Buat entri.. -Done-

2. Tepek banner -tu atas tu apa benda, hehehe Done-

3. Bagi link entry yang best menurut korang


Napa miss suka? Sebab miss rasa bersyukur jadi perempuan.. Yelah, ada apa orang yang mengeluh bila jadi perempuan sebab kena tutup aurat & sebagainya.. Mungkin dengan membaca entri camni diorang lebih bersyukur dapat jadi perempuan.. (bukan miss suruh yang laki suruh jadi perempuan.. jangan salah faham sudah..)

4. Bagi alasan kenapa ps mesti pilih blog korang menjadi blog bertuah

alasan? Mengapa? hahahaha, okaylah.. jujur miss cakap, miss join sebab boring.. Jangan kecil hati ye ps.. yelah, time ni ramai yang tengah tengok perlawanan bola sepak, miss tak minat.. hahaha XD lagi satu, rasanya nak juga rasa macam mana orang rasa perasaan bertuah tu.. (macamlah tak pernah rasa.. hihihi)

5. Dah siap hantar link kat komen.. -done-

Okay, itu sahaja kot.. 


P/s : Miss memang tengah not in the mood sekarang ni.. Yelah, lusa nak sekolah.. sikap malas menguasai diri.. Muahahaha.. XD





10 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)