Wednesday, June 1, 2011

Pizzalicious

Assalamualaikum & hey semua..

Nak citer sikit jela.. short-short suda.. Semalam miss makan Pizza! Mama miss masak.. Sodap.. Tengok ni.. Mesti terliur!

Gambar di bawah menunjukkan semua pizza bukan hak milik Pizza Hut mahupun Dominos. Harap Maklum.



Okay, ni gambar sos yang pekat lagi enak.. Rasa masam & manis yang tak boleh miss lupa.. Arggh, sedapnye.



Pizza yang sudah siap dihias..



Pizza yang tengah dibakar.. Kita bakor je~



Taraa~ Dah siap..
Sorilah kepada kamu-kamu semua ye! Tengok je la ha... kalau nak sangat call 1800-88-2525 (eh, tapi miss tak pasti ni nombor pizza hut ke tak.. try je call.. hahaha XD)


P/s : Alhamdullilah bersyukur kepada Allah miss dapat makan sedap-sedap.. Ohh, perut berbunyi.. nak makan nasi lemak yang mama miss masak jugak kat bawah.. Korang jangan nak jeles je ye.. Kalau nak sikit, komen kat bawah ye!



10 comments:

  1. 1300 - 88 - 2525 la wey ! adoy ~ btw , sdap nyeee ! prut aq da maen lgu bruno mars niee . tu real pic korg buat pizza ker kau amek kat google ?

    ReplyDelete
  2. sab, real pic laa.. x main ar fake2 ni.. hahaha.. ohh tu ke no. sbenar dia.. ok! aku ngaku ko lbih pakar..

    ReplyDelete
  3. sdp nye ... lapar neh ! nak sket ? hee ~

    ReplyDelete
  4. arghh sedapnye pizza
    <---pizzaholic lalala

    ReplyDelete
  5. hye..singgah n folow...sy suke awk punye header..
    btw,sng2,singgah la blog kite n feel free to drop a comment

    ReplyDelete
  6. @♥ Frau Reen ♥ oh, header tu saya tempah.. muahahaha.. :D ok.. nnt sya komenn..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)