Friday, June 24, 2011

Japan Attacks!

Assalamualaikum & aloha semuanya,

Pada hari Jumaat yang mulia ni, miss nak ceritalah sikit.. Apa tak boleh? #Apapuntakboleh.. hahahahaXD Sorry semalam tak sempat nak post apa-apa sebab penat sangat. Continue reading..

GMBR KUMPULAN JEPUN MISS KAT AINA. NANTI MISS BUBUH, JANGAN RISAU YEK!

Semalam (23/6/2011) tamatlah program pertukaran budaya dengan budak sekolah Jepun (Shibaura). Ramai yang nangis. Kalau miss cakap miss nangis, memang miss tipu.. Miss tak nangis. Bukan sebab miss takde perasaan. Tapi kalau difikir secara logiknya,bukannya miss dapat halang diorang pergi. hehehehe jangan marah haa XD

Diorang buat macam-macam semalam..


  • Conteng baju (siapa yang ajar, aku pun tak tahulah)
Lebih kurang camnilah.. :D


Penuh dengan tandatangan. Miss orang minta tandatangan je, well you know me. :D Baju miss still cantik, bersih & suci.. :D


  • Tangkap gambar (normalah ni)
Ni apa kes? tangkap gambar ketiak.. Hahahaha XP

Miss punya gambar sikit je. Yelah, miss malu.. Miss bukannya cantik & comel sangat macam kamu, kamu & kamu.. hehehehe :) Perempuan Jepun semua lawa-lawa.. Rasa diri ni rendah je.. :)

  • Tukar tag name card
Miss cilok dari Sab. So, credit to : Sab

Miss tak terfikir nak tukar, kalau tak boleh tukar dengan Chiharu Izumi.. She is beautiful. :) Sablah ni, bukan nak Tolong Ingatkan Aku~ hehehe, Sab jangan marah ye.. Gurau jelah XD

- Sebenarnya banyak lagi, tapi yang miss ingat yang atas-atas ni jelah.. :) -


Sekarang miss dah tahu camne nak buat Bamboo Helicopter a.k.a hand propeller


Nak tahu caranya? Kalau miss free nanti miss ajar eh. No promises*


Itu jelah kot entri kali ni. See you again!

Nota Suka Hati Aku:

Hari ni tak datang sekolah sebab pergi klinik. Buat appoinment dengan doktor untuk buat braces. Yelah, gigi miss kan terabur. Hari ni, miss dah tahu kenapa kak Nawal ada dua nama.. Rasa best sangat tahu tentang sesuatu yang misteri ni. Thanks kak Nawal sebab saya memang dah lama nak tahu pasal benda ni.. wink2 >.< 

8 comments:

  1. weyy . aq tak jmpe kau mse tu . cmne nk igtkan . hadoiii . hahahah . :P

    ReplyDelete
  2. @sab, hahaha tkut ko.. kehkehkehkeh :D

    ReplyDelete
  3. wahh,... best nya~ hehe, mak fiqah pun nak letakkan braces kat gigi fiqah ni, bape ek selalunya?

    ReplyDelete
  4. @Fi-Nurul Soosica, err, yg braces tu sye prg yg krjaan punya... tp kena tunggu 3 thun.. tp free jela.. :D hehehe, saya taklah kaya sgt.. kihkihkih :)

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)