Monday, June 13, 2011

Dapat Hadiah Dari Penulis Senja

Assalamualaikum.. Petang semua..

Miss petang-petang camni free, buatlah post sampai dua.. entah ada orang baca ke tidak.. Kalau nak baca post yang baru diterbitkan 10 minit tadi scroll down or tekan sini (tekan jelan, auto new tablah)

Miss tadi sekodeng blog PS, bukan sekodeng PS eh.. eh, melampau laa tu.. Dia kasi hadiahlah.. :) thank you ye Ps.. Tengok-tengok je la ye.. jangan ambik.. kalau nak, minta kat Ps.. sorrylah ye.. 



THANK YOU..


THANK YOU..


THANK YOU..
VERY VERY MUCH TO PS!


Tengok gambar atas ni.. miss kasi BESARR PUNYA! sampai termasuk ruangan sidebar.. takpe.. sekali sekala.. bukan selalu miss dapat hadiah ni..


Nak tahu kenapa miss buat 2 post hari ni?
Sebab, takut tak sempat nak post esok.. entah-entah esok miss ada homework.. busy gila ke.. Who knows right? :)
-Miss Xyz-


10 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)