Wednesday, June 8, 2011

Tiada Lagi Nora Elena

Assalamualaikum & alohaa! 

Sihat-sihat semuanya? Alhamdulillah miss sihat jugak.. Siapa yang tak sihat tu, ermm, makan ubat n rehat banyak-banyak tak yah nak blogging je keja.. heh? jangan marah..

Tadi baru je main dengan blander... Best! Bunyi cam motor.. Tapi miss nangis tadi, semuanya angkara bawang merah.. Cehh gedik je aku ni.. tu baru KUPAS bawang bukannya HIRIS lagi.. hahaha.. meleleh ari mata aku.. Mama relaks je.. Tapi miss pernah baca kalau nak elak MENANGIS time kupas or hiris or wtv buat sambil kunyah chewing gum, kalau nak kunyah bawang tu pun boleh gak (auta ni).. hehehe, nak buat masak lemak cili padi ni... miss tolong je.. (this was anak dara for)

Nak tau tak?
Miss baru kenal siapa tu Seth Tan.. hahahaha! kesiann.. Miss sebenarnya tak layan sangat cerita Nora Elena kat TV3 tu.. rupa-rupanya Seth Tan tu Aaron Aziz tu.. hahaha! ketinggalan zaman tul miss ni.. apa-apapun nama dia tak terlebih unik bunyi pun cam setan je..


Balik pada tajuk asal post miss hari ni..
Ada seorang blogger ni, dia tulis surat bantahan kat TV3.. kecoh para blogger seMalaysia & facebook tentang blogger ni.. tak pasal-pasal TV3 telah menghentikan siaran cerita Nora Elena tu..

WA KENAKAN LU BEB!

miss tipu je.. Tipah tertipu! hehhehe.. blogger ni cuma gurau je.. anyway, surat dia tersangatlah lawak.. kalau korang nak tengok surat ala-ala bantahan ni..


Click sini laa weyy :)


P/s : korang tengoklah cerita favourite korang tu petang ni cam biasa.. Sorry semuanya hanyalah gurauan semata-mata.. lek lu.. >_<












16 comments:

  1. sengal lah kau . cter nie da la best ! mati2 aq percaya . :P

    ReplyDelete
  2. haha , akak pon mst 'nges' if kupas bwng -.-

    err , nora elena ? hehe , maaf . sy tak lyn :)

    ReplyDelete
  3. cerita sgt seronok..jom jenjalan blog rin pule..hehe

    ReplyDelete
  4. tak pernah tengok ..tapi ramai kata best ~

    ReplyDelete
  5. @nawal addina ye.. sepp* time kupas bwg mmg da ta bole nk halang air mata lagi dahh.. nora elena saya pun tak lyn jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  6. @♥ Frau Reen ♥ ohh, btul ke seronok? miss x sempat rsenye tgk.. jenjalan? ok.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  7. @nelly prnh tgk skali jep.. tula psl, rmai kata best.. tp x taula best ke x..

    ReplyDelete
  8. haha.kawan2 saye memang ramai yang minat cerita ni.huhu

    ReplyDelete
  9. msred pon tak paham nape nama hero tu ala2 setan...heheeee

    ReplyDelete
  10. nora elena?Cite tu comel tp problem kat UIA ni,sape cepat dpt tgk tv,dia lah control remote tv.sedeyhhh

    ReplyDelete
  11. @Miss A oh ye ke? saya x prnh tgk citer nora elena.. rebut remote tv? hahaha, first come first serve... :) hihihihi..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)