Sunday, June 5, 2011

Ada Suara Minta Tolong

Assalamualaikum & hello semuaa...

Miss takde semalam.. Sebab pergi kenduri kahwin kak cik kat Pahang.. Tak caya? Tengok ni!


Sesiapa yang berhajat nak pergi tu lupakan je la.. Dah lepas dah pun.. 

Hari ni sebenarnya miss cadang nak buh semua gambar perkahwinan kak cik tapi malas laa pulak.. "

_____________________________________________________

Ok, tutup cerita atas..

Pagi tadi, miss buka blog, sekodeng-sekodeng blog post orang lain.. Manyaakk betul sampai malas nak baca..

Daripada blogwalking jadi blogjogging ke blogrunning (? yeah, laju sikit) Sampai ada post yang miss tak baca antaranya:

- Contest or GA yang miss dah tau
- Tutorial yang miss dah tau
- Tittle post yang miss malas nak baca :- gossip 

Sampailah stop kat #oneofmyfavblog.. Oh hati dah tak sabar nak tengok post dia kali ni.. Bila bukak!



For Invited Readers Onlyy!!! WHAT?! O.o

Ishh! Mana boleh! Ohh.. somebody help me!
Jangan tinggalkan aku!
Tapi peristiwa ni berlaku sekejap je.. 
Petang ni, miss checkk blog dia ade balik.. hehehehe~! Tak jadi nak emo bukan elmo..



Yeayy! What A Huge Relief! (betul ke ejaan tu)


Blog yang miss nak cerita tu ialah blog 


kak, kalau akak tengah baca ni.. Miss nak beritau something,,

1. Thank you sebab adakan balik blog yang tersangat best tu

2. Blog akak simple & entri sangat mudah difahami & tak pernah boring

3. Thank you sebab selalu saman miss (bagi komen) I Loikkee!

4. Miss tertarik first-first dengan blog akak sebab nama Miss Strexs.. Sebab apa-apa nama yang ada miss, mesti miss sekodeng blog dia.. Don't ask me why lagii..

5. SAYA IALAH PEMINAT BLOG AKAK !!!

hurrm,,.. itu saja.. :|


p/s : mood malas nak jogging.. ceehh, pemalas.. takut nanti daripada Underweight ke Overweight... Ini tak boleh jadi ni.. Hahahaha..





6 comments:

  1. aduh , terharu nya :') akak tatau pon yg ade org minat blog sakai tu

    psst , welcome to my life (if tak kesah , tngglkn ur num hp kat komen akak)

    ade lgu untuk awk ;)

    ReplyDelete
  2. @nawal addina akak, believe it or not,.. saya tak de hp.. hahaha XD

    ReplyDelete
  3. yup, xkn laa sye nak tipuu.. iyee,, saya tau budak 5 thun skrg ni dh ade phone.. budak drjh 1 dh bwk phone gi sklh.. tp sye dulu ade phone pastu hilang.. sejak dri tu mls dh nk ade phone,, hehehhe..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)