Friday, June 3, 2011

Kahwin?

Assalamualaikum semua & selamat sejahtera

Hurmm, perut dah kenyang makan kari ayam tadi.. Alhamdulillah.. :)

Semua hero-hero (ayah & abang-abang) tengah dengar khutbah sebelum solat Jumaat..
Sebab, time ni.. miss boleh dengar suara orang tengah berkhutbah sampai kat rumah ni.
Tapi samar-samar..

Okay.. apa kena mengena perkara di atas dengan tajuk.. Memang takde kena mengena pun..
Adoyai..  

Hari ni boleh dikatakan hari yang AGAK special..

Hari ni hari Anniversary Perkahwinan Mummy Mama & Daddy Abah yang ke-18!
Happy Anniversary diucapkan..
Khabarnya, abah miss nak beli kek! Special pulak tu.. Eishh, tak sabarnye,..


Yang pasti keknya bukan camni..


Gerun ark? Gerun tapi mungkin sedap, tapi tetap jugak tak de selera nak makan.. weiikk :P


Lusa, hari Sabtu kan? Tak caya pergi check kat calendar.. Ni yang nak cakap ni.. Berita happy bercampur sedih..

Lusa ni, ada Majlis Perkahwinan kak Cik (kakak sedara miss) kat Pahang.. So, malam ni dah start bertolak gi Pahang.. Okay, itu berita gembira.. Berita sedihnya.. Mungkin miss tak update blog hari Sabtu ni kot.. Maybe.. ohh, takdela sedih sangat kan.. hihihihihi..

Okaylah, entri ni panjang sikit sebab takut tak boleh update blog ni hari Sabtu ni.. Kalau rindu datanglah blog ni, tatap lama-lama sampai berlubang ok? Kalau tak rindu... Ada aku kesah? Well, jangan marah gurau je..


Assalamualaikum & doakan miss have a safe & enjoyable journey.. Thank you soo muchh..



7 comments:


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)