Monday, June 13, 2011

Normal Monday

Assalamualaikum & haii...

Aku tak tau laa bile natang ni nak tutup mulut.. hahaha XD anyway, cutelah.. hihihi..


Miss baru jep sampai rumah.. Believe it or not? believe it jelah tadi miss naik bas dengan abang miss.. (bukan abang angkat atau boyfriend, HARAP MAKLUM)

Camne sekolah or kerja hari ni? Miss ingatkan boring kat sekolah tadi.. Rupanya okaylah jugak.. Not so bad.. :D



Topik borak-borak hari ni.. tak lain tak bukan mesti pasal cuti.. kalau hari ni takda mata pelajaran apa-apa, mesti hari ni borak pasal cuti jep... banyak betul nak cerita.. itulah, inilah.. bla..bla..bla..hahaha XD

Tadi ada assembly.. biasalah, hari Isnin, tak sah kalau takde assembly.. tak gitu? Sekolah miss ada Program Pertukaran Pelajar dengan Jepun.. Miss jadi penolong dalam kumpulan yang telah ditetapkan... Ya Allah! Malasnyeeww.. Dahlah kena kutip duit untuk beli bajulah & bayaran apa entah (penolong tak bertauliah langsung).. Jepun nak jajah datang minggu depan pulak tu! Haiyoo.. 

Kat sekolah tadi, ada sesi tangkap gambar untuk kelas.. 3 words - I'm Not Readylah - Buka-buka sekolah je cikgu umumkan ada sesi tangkap gambar kelas, takleh lama lagi ke? Kalau muka miss teruk dalam gambar tu nanti.. hurmm, lantaklah.. XP


Pengawas yang tangkap gambar tu pakai kamera camnilah.. tapi tak tau lah jenis DSLR yang mana..


Keputusan peperangan (peperiksaan) telah diumumkan, bukan semua.. 1, 2 je.. Nak tahu? hehehe, nantilah ye.. miss buat post khas untuk keputusan peperiksaan.. boleh pulak camtu kan?

Harap-harap semua keputusan okay... InsyaAllah..



P/s : hohoho, membebel je kerja aku ni kan.. Nasib baik hari ni takde homework.. boleh relaks sikit.. Cikgu, cikgu memang baiklah.. hehehe ^_^..


No comments:

Post a Comment


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)