Friday, June 3, 2011

Tau, buruk..

Assalamualaikum & hello hello semua.. Miss in the house..


Tadi baru je tolong mama masak kari. TERBAEK!

Okay, meh kita reversekan masa kembali..


Pukul 9.00 lebih,
Nak tahu miss buat apa?
Buat bodoh? Eisshh, agak-agaklah.. 
Miss buat kerja ni haa.. 


MENDOODLING..

Doodle Pertama yang miss buat! Tau, tak comel pun macam doodle korangg..

Pastu.. rasa-rasa macam best je..

..
...
....

Buat lagi tapi muslimah punyaa.. (tapi tak boleh nak kalahkan kak Mel Amalina or kak Amar)



Kenapa miss buat doodle? Dah jadi trend.. So, nak try gaklah.. hehehe.. korang pun boleh jugak nak wat doodle.. Tunjukkan kat miss ok? Kalau nak tunjukkan bagi link kat komen.. 


Tata ;D







5 comments:

  1. @nawal addina comel? ermm, tq! xde seni? bukan ke muzik tu pun seni? akak kan reti muzik.. seni le tu..

    ReplyDelete
  2. comel la...macam Miss xyz...hehe
    kalau akak nak buat ni terketar2 tangan....

    ReplyDelete
  3. @Aisyah Aina ni buat pun terketar-ketar jugak.. haahha.. patient is everything..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)