Tuesday, June 7, 2011

Ni Yang Tension Ni~

Assalamualaikum & hello semuaa..


Tinggal 4 hari je lagi sekolah dibuka semulaa.. TIDAKKK!
Apa perasaannya? Mestilah boringg & tak beshh.. Korang camne?
MIss still lagi nak kat rumah puas-puas..
Takpe nanti miss hantar surat kat pengetua suruh dia panjangkan cuti lagi..
Hahahaha, harapan laa..

Hari ni memang sunyi sikit..
Abah pergi kerja (maybe). mama, tok dengan abang sulong miss pergi Melaka..
Adik pergi tuisyen..
Huhuhu..

Semalam miss nak pinjam laptop mama untuk upgrade blog ni..
Rupa-rupanya laptop kat office mama..
Nooooooooo!
Melepas laa lagi nak cantikkan blog..
Kadang-kadang bila tengok blog orang comel2 belaka.. Jeles tau! bukan jeles yang biasa tapi jeles yang membara.. hahahaha XP

Yela, takkan laa korang asyik nak tengok design yang sama je dalam blog ni..
HIDUP MESTI ADA PERUBAHAN --> Perubahan yang baik & positif

Errmm, Miss tengok status miss kat Nuffnang dah bergelar Glitterati tapi duit 1 sen pun tarak.. Hahahaha, kesian.. Biar je la.. Anyway, sesiapa yang tolong click iklan tu TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK , tuhan sahaja yang boleh membalas budi baik anda.. Sesiapa yang tak click tu.. Ada aku kesah? hehehe, Jangan Marah.. :]

Bosan seperti miss?
Pergi www.cleverbot.com


NAK SAMBUNG BLOGWALKING!


2 comments:

  1. tak best bila skola bkak balik ! -.- haih .. kacau !! haha . boring ? err , tido pon oke ;)

    ReplyDelete
  2. yup.. mmg tak beshh klu bukak skola balik xbole ke tutup rapat2 pintu pagar tu .. aisshh.. tido utk hlgkn boring? ok gak kn..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)