Thursday, June 2, 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

Assalamualaikum & ello semua,

Hari ni kekontangan idea nk tulis post pasal apa.. So, miss join..



Tekan gambar kat atas untuk join..

Syarat-syaratnya miss copy dari sini :-


1. Buat entri yang bertajuk " Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !! "


2. Letakkan header di atas dan link kan ke entri ini



3. Serlahkan kreativiti anda untuk mengolah apa hobi anda

4. Tag 2,3 orang rakan anda

5. Kalau boleh follow la blog ni, dan juga like fan page blog ni (optional)

6. Tinggal link entri anda di ruangan komen

7. Dah siap!



Apa hobi miss ? Kalau dulu orang tanya apa hobi miss time kecik-kecik dulu.. miss akan jawab makan.. (miss tak ingat sebenarnya, pakai main taram je ni) Miss pun keliru apa hobi miss sebenarnya.. Main badminton ke, mandi kolam ke, tengok tv ke, baca novel ke.. Tapi sekarang (bersemangat!) miss dah tahu apa hobi miss yang sebenarnya.. ialah melayari internet.. 

 Kalau dulu first-first bukak facebook.. baru bukak yang lain-lain.. sekarang bukak blogger baru bukak yang lain termasuk facebook.. Waktu facebook sekarang terhad dalam 10 minute sahaja.. Waktu blogger yang control semuanya.. O.o? But not all the time.. Just, masa untuk berblogger lebih banyak daripada ber-facebooking..

Ada faham? Baguslah..


Orang yang miss nak tag:-




Kalau korang free & rajin-rajin belaka, join jela..



TAMAT


Eh, jap belum tamat lagi~ Thank you very very very very very very (berapa manyak very daa) much kepada follower baru & pengomen-pengomen yang baik hati..






4 comments:

  1. err , malas laa nak join nie . hee ~ nway , gud luck ! hahaha

    masa kcik dlu , hobi nawal tido ! hahahaa

    ReplyDelete
  2. thanks join!!! =)

    ramai dah blogging ni jadi hobi XD

    ReplyDelete
  3. @sergeant keroro tu la psl.. rsenye peluang utk menang tipis sbb smua hobi cam sme je..

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)