Saturday, June 25, 2011

*UPDATED : Gambar Penjajah Jepun

Assalamualaikum & hello hello everybodehh :D

(err, sorry kalau title cam kurang ajar je, sebenarnya miss nak tunjukkan gambar kawan Jepun (Shibaura) yang datang sekolah miss je. Harap Maklum)

Aina dah hantar email gambar orang Jepun! Syukran ya Aina.. :) So, layan.. Zasss..~

Yeahh, nama kumpulan miss A1 (bukan ayam A1 okey) Gambar di atas menunjukkan gambar toya Aida & gambar ceria Mai. Ohh, lupa nak beritahu diorang yang aku feymeskan diorang.. hahaha XP


Ni dia kawan-kwan Jepun kumpulan A1. 

From left:
Mika, Chiharu Izumi, Takenori, Akihiro, Keisuke, Minto, Kentaro
Nak email mereka? Beritahu miss.. Aku ada email diorang.. *bangga arr? mestilah... :D


Gambar comel Chiharu & Mika dalam bas. Abaikan orang di belakang. :)


Miss lupa apa nama permainan ni. (Naik atas kelapa tarik gear kot) Beg oren tu Minto..  Sayang sangat dengan beg oran dia tuh.. Hahahah lawaklah XD Yang muka cam Obama tu Faiz. Yang gelak sakan tu aku, hah? percaya? tipu jelah XP itu Aida. :P


Mika pun teringin jugakkan.. hahaha XD


P/s : Miss baru teringat yang miss ada manyaakkk homework.. Got to do now, or maybe later.. Ohh, congrats Sepah, Jozan & Nabil :) Jambu? Apa pun tak boleh.. hahaha :D Miss baru tengok pagi tadi.. Nak tengok? Pergi sini.. :D



13 comments:

  1. akak nak ! haha

    tapi dorang phm ke english ? -.-

    btw , mst syok kan ?

    hee ~

    psst , minat hlovate eh ?

    ReplyDelete
  2. @diorang fham skit2.. kena tnye yg simple2 jela.. syoklaa jgk.. hehehe :) hlovate? sbenarnya x prnh bce pun.. tp rsenye Hlovate tu penulis hebakk & misteri.. hahaha XP

    ReplyDelete
  3. nak email diorang ke? bole no hal punye.. :3

    ReplyDelete
  4. wa bestnya...leh la tambah kenalan..haiitt!

    ReplyDelete
  5. oh, you have a friend from japan!? good... (sorry I'm using Indonesian because I'm an Indonesian, hhee...)

    ReplyDelete
  6. woo..bes nye dapat jumpe budak jepun..=D

    ReplyDelete
  7. best kan...tapi dorang ni tak tau english sangat la....susah nak cakap :D

    ReplyDelete
  8. @aisyah aina, yup, eh, cam berpengalaman je... hahahaha XD

    ReplyDelete


Hari-hari melantak ramen, jangan malu-malu sila komen ;)


"Mungkin hamba tak balas comment di sini tapi hamba akan cuba punya cuba punya cuba untuk jenguk balik blog tuan hamba cekelian. " titah Sultan-lah-sangat.

(3 komen terawal akan di-reply)